Aanmelden Workshop Teamflow 10 september 2020

Beste VHP relatie

Je bevindt je op de inschrijvingspagina voor onze Teamflow Workshop.

Ziekenhuizen, zorginstellingen en hun omgeving veranderen voortdurend. Dit heeft ook effect op de manier waarop teams samenwerken. Ongeveer 70% van de ingezette veranderingen mislukt deels of helemaal, blijkt uit onderzoek.

Na succesvolle ervaringen met vorige workshops organiseren wij deze opnieuw om nog meer relaties te laten ervaren hoe je door teamflow beter samenwerkt en veranderingen duurzaam realiseert. Ditmaal wat specifieker gericht op organisaties die actief zijn in de zorgsector.

Als gewaardeerde VHP relatie nodigen we je van harte uit!

Je krijgt antwoord op relevante en veelvoorkomende vragen als:

  • Hoe zorg ik dat ons team een hechte eenheid wordt en wanneer kan ik dit beter niet nastreven?
  • Hoe neem ik mijn team mee om onze ambitie en doelen te realiseren?
  • Hoe ga ik om met weerstand bij veranderingen?
  • Hoe creëer ik een sfeer waarin open en constructief gecommuniceerd wordt?
  • Waar kan ik het beste mee starten om een organisatiecultuur te veranderen?

Hoe doen we dat?

Tijdens de workshop combineren we de theorie met praktische werkvormen en tools. We gaan aan de slag met nuttige inzichten vanuit de positieve psychologie, zoals bevlogenheid en teamflow. Ook kijken we door een systemische bril naar wat zich onder water in teams en bij veranderingen afspeelt. En ook hoe je kunt omgaan met hardnekkige patronen en lastige situaties. Er is veel gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Na afloop kan er onder het genot van een filevriendelijk buffet worden nagepraat.

Praktisch

Het programma is gericht op leidinggevenden, operationeel managers, opleidingsadviseurs en HRM managers die zich met organisatieontwikkeling en de dynamiek binnen teams bezighouden in de zorg.
Een collega meenemen is mogelijk; graag elke deelnemer afzonderlijk aanmelden.

De workshop vindt plaats op 10 september op een nader te bepalen locatie.Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Parkeren is eenvoudig en er is een station op wandelafstand.

We starten om 16:00 uur en eindigen met een eenvoudige maaltijd rond 19:00. Je bent welkom vanaf 15:30

De workshop is kostenloos!
Mocht je na aanmelding onverhoopt toch niet kunnen deelnemen en er is geen vervanger om jouw plaats in te nemen, dan kun je je deelname vóór 1 september september kosteloos annuleren. Lukt dat niet dan zien we ons genoodzaakt € 75,- in rekening te brengen i.v.m. gemaakte kosten.

Meld je aan

Meld je hiernaast aan voor de workshop teamflow.