Junior Consultant – Bewegingswetenschappen
32 – 40 uur

Jeuken jouw handen om met opdrachtgevers actief aan de slag te gaan voor het verbeteren van werkomgevingen (met fysiek zwaar werk)? Waarbij je niet alleen oplossingsrichtingen bedenkt maar deze ook helpt implementeren en trainingen geeft op dat gebied? Dan hebben we een interessante baan voor je!

De functie

Als junior consultant bewegingswetenschappen werk je in projectteams aan opdrachten voor klanten. Je werkzaamheden bestaan uit het analyseren en meten van bestaande werksituaties, veelal omgevingen waarin fysiek zwaar werk wordt uitgevoerd. Tevens ben je in staat om met de opdrachtgever oplossingsrichtingen uit te werken, deze te implementeren en ook trainingen op dat gebied te geven. Als je niet op pad bent voor een project werk je op kantoor in Den Haag. 

Over vhp human performance

Wij zijn een human factors adviesbureau gevestigd in Den Haag. Ons enthousiaste team bestaat uit 24 professionals: ergonomen, industrial & interaction designers, psychologen, organisatieadviseurs en gedragsveranderaars. Deze unieke samenstelling maakt dat wij klanten kunnen helpen bij zeer uiteenlopende vraagstukken. Daarbij richten we ons op het vergroten van de mogelijkheden van de mens.  

Onze aanpak leidt tot duurzaam inzetbare medewerkers, lean processen en een functionele en prettige werkomgeving. We kijken naar gedrag, samenwerking, werkomgeving, organisatie, techniek en vooral het samenspel daartussen. Dat doen we vooral in zeer complexe werkomgevingen, waarin de techniek een belangrijke rol speelt en waar het uiterst van mensen wordt gevergd.  

Projecten waaraan wij werken zijn bijvoorbeeld: 

  • Op afstand besturen van bruggen, sluizen, industriële processen en water(beheers)systemen. 
  • Toezicht houden met behulp van camerasystemen. 
  • Ontwerpen van ziekenhuizen, gemeentehuizen, kantooromgevingen, meld- en controlekamers. 
  • Ontwerpen van (bedrijfsspecifieke) softwaresystemen en big data toepassingen. 
  • Gedrags- en cultuurveranderingstrajecten. 
  • Goed inrichten van zwaar werk, zodat mensen duurzaam inzetbaar blijven.  

Door de mens het hart van de toekomst te maken, vergroten we de kracht en flexibiliteit van organisaties. En dat noemen we Smart Human Performance. 

Wat we vragen

Je bent communicatief sterk en in staat om ons op een overtuigende manier bij de klant neer te zetten. Je bent creatief en leergierig. Je hebt interesse om je ook op de andere vakgebieden m.b.t. human performance verder te ontwikkelen. 

Functie-eisen:

  • Afgeronde universitaire studie bewegingswetenschappen, of vergelijkbaar. 
  • Aantoonbare statistische ervaring en vaardigheden met statistische pakketten.
  • In staat om zelfstandig onderzoeken op te zetten, uit te voeren en de resultaten te verwerken tot een prettig leesbaar rapport. 
  • In staat om op een bevlogen manier trainingen te geven.

Kortom, we zoeken een toptalent met lef en overtuiging, die inhoudelijk ijzersterk is, en bovenal een fijne collega is. 

Geïnteresseerd?

Dank voor jouw interesse. Vanwege het grote aantal aanmeldingen is deze vacature op het moment gesloten.

Meer informatie?

Kijk verder op onze website. Je kunt natuurlijk ook bellen met Peter van Scheijndel (06 2652 2698).

0