Junior Consultant – (Industrieel) Ontwerpen
32 – 40 uur

Heb jij zin om zowel fysieke werkomgevingen als user interfaces te evalueren en te ontwerpenWaarbij je niet alleen achter je (thuis)bureau zit maar ook op ziekenhuisafdelingen, de industriewerkvloer en in control rooms komt? Dan hebben we een uitdagende baan voor je!

De functie

Als junior consultant met een ontwerpachtergrond werk je in projectteams aan opdrachten voor klanten. Je werkzaamheden bestaan zowel uit het ontwerpen en evalueren van de fysieke werkomgevingen (zoals control rooms, ziekenhuizen, industrie), als het ontwerpen en evalueren van grafische user interfacesAls je niet op pad bent voor een project, werk je op kantoor in Den Haag. 

Over vhp human performance

Wij zijn een human factors adviesbureau gevestigd in Den Haag. Ons enthousiaste team bestaat uit 24 professionals: ergonomen, industrial & interaction designers, psychologen, organisatieadviseurs en gedragsveranderaars. Deze unieke samenstelling maakt dat wij klanten kunnen helpen bij zeer uiteenlopende vraagstukken. Daarbij richten we ons op het vergroten van de mogelijkheden van de mens.  

Onze aanpak leidt tot duurzaam inzetbare medewerkers, lean processen en een functionele en prettige werkomgeving. We kijken naar gedrag, samenwerking, werkomgeving, organisatie, techniek en vooral het samenspel daartussen. Dat doen we vooral in zeer complexe werkomgevingen, waarin de techniek een belangrijke rol speelt en waar het uiterst van mensen wordt gevergd.  

Projecten waaraan wij werken zijn bijvoorbeeld: 

 • Op afstand besturen van bruggen, sluizen, industriële processen en water(beheers)systemen. 
 • Toezicht houden met behulp van camerasystemen. 
 • Ontwerpen van ziekenhuizen, gemeentehuizen, kantooromgevingen, meld- en controlekamers. 
 • Ontwerpen van (bedrijfsspecifieke) softwaresystemen en big data toepassingen. 
 • Gedrags- en cultuurveranderingstrajecten. 
 • Goed inrichten van zwaar werk, zodat mensen duurzaam inzetbaar blijven.  

Door de mens het hart van de toekomst te maken, vergroten we de kracht en flexibiliteit van organisaties. En dat noemen we Smart Human Performance. 

Wat we vragen

Jbent communicatief sterk en in staat om jezelf op een overtuigende manier bij de klant neer te zetten. Je bent creatief en leergierig. Je hebt interesse om je ook op de andere vakgebieden m.b.t. human performance verder te ontwikkelen. 

Functie-eisen:

 • Afgeronde universitaire studie, bij voorkeur Industrieel Ontwerpen.  
 • Vaardigheden met SolidWorks en grafische (ontwerp)programma’s. 
 • Aantoonbare interesse in interaction design, grafisch werk en website ontwerp.  
 • Sterke affiniteit met zowel ontwerpen als adviseren.  
 • Aantoonbare affiniteit met en interesse in de breedte van human factors. 

Kortom, we zoeken een toptalent met lef en overtuiging, die inhoudelijk ijzersterk is, en bovenal een fijne collega is. 

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie met CV naar tanjahubert@vhp.nlVermeld in je brief duidelijk de naam van de vacature waarop je solliciteert (vacaturenummer 2021-001). 

Meer informatie?

Kijk verder op onze website. Je kunt natuurlijk ook bellen met Peter van Scheijndel (06 2652 2698).

0