De mogelijkheden van de mens vergroten

Over vhp human performance

Sinds 1994 zorgt vhp human performance vanuit Den Haag voor optimale afstemming tussen mens, werk, techniek en organisatie om de doelen van onze klanten te realiseren. Dat hebben we altijd gedaan in zeer complexe werkomgevingen. Waar de techniek een overheersende rol speelt én waar van mensen het uiterste wordt gevergd. Ook zijn de consequenties groot als de doelen niet gerealiseerd worden. Door die ervaring zijn we als geen ander in staat een werkomgeving zo in te richten dat het de mens maximaal gaat dienen en de kracht en mogelijkheden van de mens op duurzame wijze vergroot. Zo maken we de mens tot het hart van de toekomst. Het hart van uw slimme en flexibele organisatie. Maar ook het levende en regisserende hart van smart public, het duurzame hart van smart industry en het gezonde hart van smart health.

Visie

Wij geloven dat de komende eeuw de meest productieve, gezondste en leukste eeuw wordt die de mens ooit heeft meegemaakt. De mogelijkheden van de mens zullen alleen maar groter worden. Omgeven en gesteund door techniek, data en robots, zal de mens beter in staat om zijn omgeving te begrijpen, beheersen en veranderen, zodat zijn leven gezonder en aangenamer wordt én zijn werk productiever en duurzamer.

Bij vhp human performance geloven we in deze mooie toekomst, omdat we geloven in de kracht van mensen. We zien de mens als het levende hart van de technologie en organisaties waarmee we ons omringen. Het leidende hart dat nodig is om die hulpmiddelen voor ons te laten werken.

Mogelijkheden van de mens vergroten

De mens is voor ons het hart dat leven en leiding geeft aan organisaties. Zonder de mens worden techniek en organisaties blind en rigide. Ze zien alleen nog maar het doel dat zij moeten realiseren, terwijl de wereld juist continu verandert en ons telkens dwingt onze doelen bij te stellen.

Daarom richt ons werk zich volledig op het vergroten van de mogelijkheden van de mens. Wij richten een werkomgeving zo in, dat de techniek en de organisatie de mens maximaal gaan dienen. Zo behouden uw mensen de leiding in het realiseren van uw doelen, waardoor u de kracht en flexibiliteit van uw organisatie vergroot.

Smart Human Performance

We vergroten al decennia de mogelijkheden van mensen. Dat doen we met name in zeer complexe werkomgevingen, waarin de techniek een overheersende rol speelt en waar het uiterst van mensen wordt gevergd, omdat de consequenties groot zijn als de organisatiedoelen niet worden gerealiseerd.

In dergelijke complexe omgevingen dreigt de mens al snel het onderspit te delven. In plaats van leiden, zien we de mens dan lijden als een dienaar van blinde en rigide organisatiedoelen. Dat is in onze ogen niet slim. De kracht en mogelijkheden van de mens worden dan niet niet optimaal benut, terwijl daar het grootste potentieel van elke organisatie ligt.

Daarom kijken we verder dan de huidige doelen van organisaties. Het is ons doel om de mogelijkheden van de mens te vergroten, zodat ze organisaties beter leiden in het realiseren van huidige en toekomstige doelen. Kortom, door de mens het hart van de toekomst te maken, vergroten we de kracht en flexibiliteit van organisaties. En dat noemen we Smart Human Performance.

Meer weten?