De mogelijkheden van de mens vergroten

Over vhp human performance

Sinds 1994 zorgt vhp human performance vanuit Den Haag voor optimale afstemming tussen mens, werk, techniek en organisatie om de doelen van onze klanten te realiseren. Dat hebben we altijd gedaan in complexe werkomgevingen. Waar de techniek een overheersende rol speelt én waar van mensen het uiterste wordt gevergd. Ook zijn de consequenties groot als de doelen niet gerealiseerd worden. Door die ervaring zijn we als geen ander in staat een werkomgeving zo in te richten dat het de mens maximaal gaat dienen en de kracht en mogelijkheden van de mens op duurzame wijze vergroot. Zo maken we de mens tot het hart van de toekomst. Het hart van uw slimme en flexibele organisatie. Maar ook het levende en regisserende hart van smart public, het duurzame hart van smart industry en het gezonde hart van smart health.

Visie

Wij geloven dat de komende eeuw de meest productieve, gezondste en leukste eeuw wordt die de mens ooit heeft meegemaakt. De mogelijkheden van de mens zullen alleen maar groter worden. Omgeven en gesteund door techniek, data en robots, zal de mens beter in staat om zijn omgeving te begrijpen, beheersen en veranderen, zodat zijn leven gezonder en aangenamer wordt én zijn werk productiever en duurzamer.

Bij vhp human performance geloven we in deze mooie toekomst, omdat we geloven in de kracht van mensen. We zien de mens als het levende hart van de technologie en organisaties waarmee we ons omringen. Het leidende hart dat nodig is om die hulpmiddelen voor ons te laten werken.

U wilt uw doelen realiseren, dus probeert u de organisatie, techniek en mensen die u tot uw beschikking heeft, daar optimaal op af te stemmen. Daar willen we u graag bij helpen.

Ons eerste advies: laat uw doelen even los

Wanneer wij samen met u op zoek gaan naar een optimale afstemming tussen mens, organisatie en techniek, dan kijken we verder dan uw doelen. We richten ons op het creëren van een omgeving die de mens volledig dient en zijn mogelijkheden vergroot.

Natuurlijk doen we dat uiteindelijk om de doelen van uw organisatie te realiseren. Maar als we alleen daarop zouden focussen, dan zouden we de mens degraderen tot een dienende schakel van uw organisatie. We benutten de leidende kracht van mensen dan niet volledig, waardoor uw organisatie blind en star wordt.

Daarom maken we de mens het hart van de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie slim en flexibel wordt. Dat noemen we Smart Human Performance.

Meer weten?

0