Smart Health

Procesoptimalisatie door continu verbeteren

Veranderingen en technologische vernieuwingen in de zorg volgen elkaar zeer snel op. De invloed op mensen en organisaties is iedere dag merkbaar. Processen lopen moeizaam, medewerkers voelen zich onder druk staan. Veel zorginstellingen stoeien met de vraag hoe ze hierop kunnen inspelen. Het liefst efficiënt en doordacht.

vhp human performance optimaliseert zorgprocessen door Duurzaam Lean

Verandertrajecten en technologische vernieuwing zijn een ideaal moment voor het verbeteren van uw werkprocessen. In onze aanpak verbeteren we uw werkprocessen én benutten de kwaliteiten van uw medewerkers. Dit vergroot het werkplezier en het resultaat. Onze aanpak is gebaseerd op Lean Six Sigma. Dit noemen we Duurzaam Lean.

Samen met medewerkers en leidinggevenden vinden we het verbeterpotentieel binnen uw zorgorganisatie en afdelingen. Alle betrokkenen nemen we mee in verandertrajecten. Dit kan gaan om een verbetering of transformatie. We introduceren nieuwe werkwijzen en vergroten de efficiëntie van het zorgproces. De expertise van uw medewerkers en leidinggevenden wordt daarbij volop benut. Het is onze kracht om mensen op een inspirerende manier uit te dagen.

Klanten zijn enthousiast over onze persoonlijke aanpak. En over onze kennis van mensen, techniek en organisaties. Zij doen een beroep op ons bij vraagstukken over:

  • Procesherontwerp
  • Wendbaar organiseren
  • Inspirerend samenwerken
  • Slimmer innoveren
  • Continu verbeteren
  • Lean Six Sigma / Duurzaam Lean

We werken al jaren voor veel verschillende organisaties. Hierdoor zijn we gewend om flexibel in te spelen op uiteenlopende situaties. U merkt al snel het effect hiervan.

Wilt u samen met medewerkers uw werkprocessen verbeteren?

We laten u graag zien hoe we dit doen. Neem gerust contact op of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Interessant nieuws over Smart Human Performance ontvangen?
Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt max 6x per jaar een update over de laatste ontwikkelingen.

0