Expertises

Beoordelen fysieke en mentale belasting

vhp human performance denkt mee in oplossingen voor gedrag, organisatie en techniek om de fysieke belasting op de werknemers te verminderen. Met onze kennis brengt u de belasting op een gezond niveau. Hiermee ondersteunt u mensen om steeds gezond te presteren.

Een te hoge fysieke belasting in het werk kan leiden tot overbelasting, klachten en verzuim. In een onderzoek op de werkvloer meten en beoordelen wij de fysieke belasting met duidelijke normen. We bepalen aan welke vormen van fysieke belasting werknemers bloot staan. Ook doen we onderzoek naar energetische belasting, tillen en dragen, duwen en trekken, trillingen en schokken en statische werkhoudingen. En naar repeterende bewegingen bij werken in een industriële of beeldschermwerkomgeving.

vhp human performance doet onderzoek naar en adviseert over mentale belasting. We kijken naar werkdruk, werklast en werkomstandigheden. We zorgen dat het takenpakket goed is afgestemd op medewerkers. Dit verhoogt de productiviteit en prestaties op een gezonde manier. Een te hoge werkdruk kan leiden tot stress en lange termijn uitval. Ook een te lage werkdruk brengt risico’s met zich mee doordat mensen verveeld raken. Met een onderzoek op de werkvloer brengt vhp zowel de werklast als werkdruk in kaart. En uiteraard bedenken we samen met u passende verbeteroplossingen.

Interessant nieuws over Smart Human Performance ontvangen?
Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt max 6x per jaar een update over de laatste ontwikkelingen.

0