Smart Health

Medische innovatie

Een medisch product met succes in de markt zetten? vhp human performance ontwerpt en ontwikkelt met u mee. Zodat een nieuw product of dienst echt aansluit bij de (eind)gebruiker, de omgeving en het werk.

Wij helpen u zodat de productontwikkeling niet gebaseerd wordt op de techniek maar op de mens.  Als de producten of diensten niet goed aansluiten heeft dat gevolgen voor het gebruik. In ons werk bij ziekenhuizen en zorginstellingen komen we het volgende tegen:

  • Zorgpersoneel gebruikt het product anders dan is bedoeld.
  • Het product sluit niet aan op de werkwijze van de betreffende afdeling.
  • Het product sluit niet goed aan op andere producten (fysiek of digitaal) die samen nodig zijn om het werk gedaan te krijgen.
  • Het gebruik leidt tot fysieke belasting en ongunstige werkhoudingen, met klachten tot gevolg bij personeel (bijvoorbeeld bij lange of juist korte mensen).

Van visie tot gebruikersonderzoek

vhp human performance is expert als het gaat om mensen, werk en techniek op elkaar af te stemmen. Dit leidt tot een hoge tevredenheid bij gebruikers van het product en bovendien dat het product tot zijn recht komt.  Daarom ondersteunen we bij vhp human performance start-ups en toonaangevende zorgbedrijven bij ontwikkelingen van medische & gezondheidsprojecten. We kunnen vanaf idee tot in de gebruiksfase ondersteuning bieden. Denk daarbij aan: visievorming, strategie, ontwerp, flowcharts, gebruikers- en gedragsonderzoek, human factors analyses, UX.

Meer weten?

Wilt u weten hoe we u kunnen ondersteunen in medische innovatie trajecten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Interessant nieuws over Smart Human Performance ontvangen?
Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt max 6x per jaar een update over de laatste ontwikkelingen.

Klantcases

0