Smart Industry

Verbeteren voor mens en organisatie

Veranderingen en technologische vernieuwingen in de industrie volgen elkaar zeer snel op. De invloed op mensen en organisaties is iedere dag merkbaar. Het is hard werken om bij te blijven. Het regelmatig aanpassen van processen is noodzaak. Daar komt meer bij kijken dan men denkt. Het is een uitdaging om de inzet van mensen, technologie en de organisatie goed op elkaar af te stemmen. Veranderingen in de industrie spelen iedere dag.

Succesvol verbeteren en transformeren

Technologische vernieuwing en innovatie zijn vaak aanleiding voor verbetertrajecten of transformatie in organisaties. Met onze veranderaanpak verbeteren we uw werkprocessen én benutten de kwaliteiten van uw medewerkers. Samen met medewerkers en leidinggevenden vinden we het verbeterpotentieel binnen uw organisatie en afdelingen. Alle betrokkenen nemen we mee in verandertrajecten.

Een verbetertraject kan bijvoorbeeld gaan over het introduceren van nieuwe werkwijzen en vergroten van de efficiëntie van het proces. We gaan ook in op werkgedrag van individuen en teams om efficiënter én prettiger te werken.

Bij transformatie gaat het bijvoorbeeld om technologische innovaties waarvan u de impact op uw organisatie en medewerkers nog niet overziet. Wij benutten in een transformatietraject de expertise van uw medewerkers en leidinggevenden volop. Het is onze kracht om mensen op een inspirerende manier uit te dagen.

vhp maakt organisaties wendbaar

Meer dan 20 jaar zijn we de vertrouwde partner voor veel grote organisaties in verandertrajecten. We begrijpen de complexiteit en dynamiek van productiebedrijven. Verbetertrajecten en transformaties begeleiden we van het begin tot het eind. U bent hierdoor verzekerd van het beste resultaat.
We werken al jaren voor veel verschillende organisaties. Hierdoor zijn we gewend om flexibel in te spelen op uiteenlopende situaties. We onderzoeken, adviseren, ontwerpen en ontwikkelen praktische oplossingen voor vaak complexe vraagstukken. Met ons team zijn we betrokken vanaf uw vraag en tot en met de succesvolle realisatie. U merkt al snel het effect hiervan. Klanten zijn enthousiast over onze persoonlijke aanpak. En over onze kennis van mensen, techniek en organisaties. Zij doen een beroep op ons bij vraagstukken over:

  • Procesherontwerp
  • Wendbaar organiseren
  • Inspirerend samenwerken
  • Slimmer innoveren
  • Continu verbeteren
  • Lean Six Sigma / Duurzaam Lean

Wilt u samen met medewerkers uw werkprocessen verbeteren?

We laten u graag zien hoe we dit doen. Neem gerust contact op of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Interessant nieuws over Smart Human Performance ontvangen?
Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt max 6x per jaar een update over de laatste ontwikkelingen.

0