Smart Industry

Meer overzicht op productie in goed ingerichte control rooms

Op basis van informatie uit verschillende systemen nemen uw operators kritische beslissingen over de lopende productielijnen. Veel en diverse informatie komt bij elkaar. De complexiteit van control rooms neemt steeds meer toe door de toenemende behoefte aan informatie. Het overzicht op de productie wordt hierdoor lastiger wat de werkbaarheid vermindert.

Om operators te laten presteren hebben zij een goed ingerichte werkplek nodig. Voor een juiste bediening hebben ze de juiste informatie op het juiste moment nodig. Een goed ontworpen control room ondersteunt mensen om het werk goed en efficiënt uit te voeren.

vhp ontwerpt control rooms met goede fit tussen werkomgeving en medewerker

vhp human performance beoordeelt de werkomgeving vanuit de processen die medewerkers besturen. We ontwerpen de nieuwe werkomgeving, individuele werkplekken en de presentatie van informatie op deze werkplekken. Ook zorgen we ervoor de optimale match te maken tussen de gebruiker, taken, werkplek en werkomgeving. Dit doen we samen met de gebruikers van de toekomstige ruimte.

Het resultaat loopt uiteen van eenvoudige schetsen van werkplekken en interfaces tot aan complete beschrijvingen van de toekomstige manier van werken. We maken een ontwerp van werkplekken en de lay-out van de werkomgeving in 2D- en 3D-tekeningen. Met inbegrip van systemen en software en het volledige programma van eisen.

Bij het kiezen van software stellen wij de specificatie op, afgestemd op uw werkprocessen. Ook beoordelen we de aangeboden software op gebruiksvriendelijkheid. De data uit verschillende bronnen wordt vertaald naar overzichtelijk gepresenteerde informatie, bijvoorbeeld voor managementdashboards.

Wilt u een betere of nieuw ingerichte control room?

Tijdens een vrijblijvend gesprek laten we u zien wat u kunt doen. Neem contact op of bel ons voor een afspraak.

Interessant nieuws over Smart Human Performance ontvangen?
Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt max 6x per jaar een update over de laatste ontwikkelingen.

0