Smart Health

Toename van duurzame inzetbaarheid zodat mensen de drijvende kracht blijven

Nederland vergrijst en ontgroent in rap tempo. Ook in de zorg zien we dit op meerdere manieren terug. Medewerkers moeten langer doorwerken. De stijgende pensioenleeftijd heeft effect op het personeelsbestand van zorginstellingen. Nieuwe medewerkers van een andere generatie hebben andere wensen, talenten en kwaliteiten dan hun oudere collega’s. Steeds meer zorginstellingen staan voor de vraag hoe ze kunnen inspelen op deze ontwikkelingen. Er ligt een flinke uitdaging om werk te maken van duurzame inzetbaarheid!

vhp human performance creëert vitale organisaties

Duurzaam succesvolle zorgorganisaties zijn vitale organisaties. Een vitale organisatie kenmerkt zich door een inspirerende cultuur waarin vitale mensen goed samenwerken, processen soepel lopen en prestaties worden geleverd om trots op te zijn. vhp human performance vergroot de inzetbaarheid van mensen door het versterken van de vijf pijlers van een vitale organisatie:

  • Inspirerende en gezonde organisatiecultuur
  • Vitale en bevlogen mensen
  • Goed teamwork
  • Soepele processen
  • Prestaties om trots op te zijn

We onderzoeken, adviseren, trainen en coachen. Op inspirerende wijze brengen we mensen en zorginstellingen in beweging. Als betrokken partner begeleiden we organisaties op weg naar een vitale organisatie. Zo maken wij werk van de duurzame inzetbaarheid.

Bent u ook toe aan de volgende stap om een vitale organisatie te worden?

Tijdens een vrijblijvend gesprek laten we u zien wat u kunt doen. Neem contact op of bel ons voor een afspraak.

Interessant nieuws over Smart Human Performance ontvangen?
Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt max 6x per jaar een update over de laatste ontwikkelingen.

0