in Over ons, Smart Industry

We zien bij onze opdrachtgevers een groeiende aandacht voor Lean Six Sigma. Begrijpelijk, want bij Lean draait het om het verkrijgen van lange termijn rendement en het efficiënt realiseren van bedrijfsdoelstellingen, zoals tevreden klanten en medewerkers en betere financiële prestaties.

Het toepassen van Lean vraagt om verandering van organisatie en werkwijze, het kan immers beter. Dit gaat vaak gaat mis omdat er wel veel aandacht is voor kostenbesparing, maar te weinig voor de mensen die Lean moeten gaan werken. Het gevolg hiervan is dat de kwaliteit en creativiteit van mensen om te leren, innoveren en te verbeteren niet wordt benut. Terwijl juist in deze tijd, organisaties flexibel moeten inspelen op de snel veranderende marktomstandigheden en de factor mens bij Lean Six Sigma.

Integrale aanpak

Lean Six Sigma vereist daarom een integrale aanpak, nieuw gedrag en het creëren van omstandigheden waarin mensen kunnen excelleren. Door de kennis en kunde te combineren over Lean Six Sigma, Human Performance en gedragsverandering, zorgen LeanDirect en vhp human performance voor deze integrale aanpak.

  • Uw medewerkers krijgen tijd om waarde toe te voegen aan uw organisatie. Dit doen we door tijdverslindende processen te vereenvoudigen.
  • Wij inventariseren samen met u de talenten binnen uw organisatie. Deze talenten geven wij de mogelijkheid om in hun eigen tijd Green of Black Belt te worden zodat zij zelf verbetertrajecten in uw organisatie kunnen doorvoeren. Desgewenst met coaching door onze ervaren experts.
  • Door de disciplines Lean Six Sigma en Human Factors slim te combineren creëren wij technische en IT omstandigheden die de productiviteit verhogen. Wij onderbouwen vooraf de business case.

Dit doen we door multidisciplinaire teams in te zetten met gecertificeerde Black Belts en ervaren specialisten in gedragskunde, organisatiepsychologie, bewegingswetenschap en industrieel ontwerp.

Wilt u meer weten over hoe wij Lean Six Sigma bij uw organisatie kunnen uitrollen? Neem dan contact op met Peter van Scheijndel.

0
Samen veilig werken bij Heineken groothandelHoe een RI&E ook leuk kan zijn