Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshops Integrale Regie en waterbeheer

10 maart 2020

Praktische stappen naar integrale regie

Inleiding

Waterbeheerders voeren de regie over waterprocessen, zoals rioolwaterzuivering en drinkwaterproductie. Oorspronkelijk gebeurde dat vooral lokaal. Door voortschrijdende procesautomatisering en ICT werd centrale regie mogelijk: vanaf één locatie processen sturen en bewaken. Vandaag de dag spreken we liever over integrale regie, omdat de toekomst ligt in goede samenwerking tussen verschillende partijen met elk hun eigen belang, intern en extern. Optimalisaties vinden plaats op een hoger niveau, bijvoorbeeld in een regio, en zijn alleen mogelijk als informatie over en weer wordt gedeeld. Het stelt nieuwe eisen aan de waterbeheerder en aan de ICT.

Workshops

Witteveen+Bos en vhp human performance hebben actuele onderwerpen rond integrale regie verpakt in een reeks workshops. Ze helpen u als waterbeheerder bij het maken van de volgende ontwikkelstap naar integrale regie.

  • 10 maart 2020, ochtend – Data-gedreven werken
    Hoe maakt uw organisatie de stap naar data-gedreven werken? Vergroot uw inzicht met ervaringen uit de praktijk.
  • 10 maart 2020, middag – Data op orde in de praktijk
    ‘Data op orde’ is een veel gehoorde kreet. Wat betekent het en hoe ga je om met gegevens die niet op orde zijn?

U kunt zich inschrijven voor de workshops via de aanmeldbutton onderaan de pagina. We zien ernaar uit u op de workshops te ontmoeten. Bent u helaas verhinderd? Misschien heeft een collega van u interesse?

 

 

Kosten

De kosten per workshop zijn € 375,- (exclusief BTW). Als u zich voor twee workshops tegelijk inschrijft betaalt u € 625,- (exclusief BTW). U kunt in dat geval ook aanschuiven
bij de lunch.

Bij onvoldoende deelnemers wordt de workshop verplaatst naar een nieuwe datum, of geannuleerd. Bij annulering door ons ontvangt u de betaalde kosten terug.

Bij verplaatsing naar een nieuwe datum blijft uw aanmelding geldig.

Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen, kunt u een collega in uw plaats laten deelnemen. Tot twee weken voor de workshop kunt u zich kosteloos afmelden; U ontvangt in dat geval de betaalde kosten terug. Vanaf twee weken voor aanvang worden bij afmelding de kosten niet gerestitueerd.

Meer informatie

Als u nog vragen hebt kunt u terecht bij Ellen Roos van vhp of Merel Stadhouders-Vermeulen van Witteveen+Bos.
Wilt u liever een in-company bijeenkomst? Dat kan ook. Bel ons voor de mogelijkheden.

Ellen Roos
E: info@vhp.nl
T: +31 70 389 2010

Merel Vermeulen
E: merel.vermeulen@witteveenbos.com
T: +31 (0)6 86 81 07 21

Gegevens

Datum:
10 maart 2020
0