Vacature

Junior adviseur fysieke belasting

langer-doorwerken-door-maatwerk-voor-iedereen-

Ben jij onze nieuwe Junior adviseur fysieke belasting?

Zie jij jezelf als een toekomstig expert fysieke belasting? Lijkt het je leuk om klanten te adviseren? En ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je kunt groeien, maar ook al direct jouw kennis in de praktijk kunt brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een adviesbureau in Den Haag dat al meer dan 30 jaar werkomgevingen creëert waarin mensen optimaal kunnen floreren en presteren. Dagelijks helpen we organisaties om het beste uit hun medewerkers te halen en zich voor te bereiden op de toekomst. Met een divers team van ergonomen, ontwerpers, psychologen en bewegingswetenschappers brengen we mensen en organisaties in beweging. Door met verschillende experts te kijken naar veranderende werkomgevingen zien én bedenken wij wat anderen nog niet hebben bedacht.

Waar zijn we naar op zoek?

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die zijn/haar loopbaan bij vhp wil beginnen of op zoek is naar een mooie volgende stap in zijn/haar carrière. Een creatief persoon met aanpassingsvermogen, die communicatief vaardig is, een passie heeft voor  fysieke belasting en graag (wetenschappelijke) kennis in de praktijk wil brengen. Heb je een WO-achtergrond in bewegingswetenschappen, dan is dat een pluspunt. Jouw talent is belangrijker dan jouw opleiding.

Wat ga je bij ons doen?

Als junior adviseur fysieke belasting is elke dag anders. Vandaag evalueer je de fysieke belasting van pakketbezorgers en morgen werk je aan oplossingen om de werkbelasting te verminderen voor zonnepaneelmonteurs. In jouw functie draait het om fysieke belasting. Jouw doel is het verlagen van de belasting van het werk, zodat mensen nog jarenlang met veel plezier hun beroep optimaal kunnen uitoefenen. Uiteraard doe je dit niet alleen. In projecten werk je altijd samen met ervaren collega’s. Samen vormen jullie het beste team voor de klant!

Wat krijg je ervoor terug?

Deze functie biedt niet alleen een aantrekkelijk salaris en een fantastisch team van collega’s, maar ook veel uitdaging en gezelligheid. Je komt echt op de meest uiteenlopende plekken in ons werk; van een distributiecentrum tot meldkamer, grote multinational of klein familiebedrijf.

We werken hard én doen leuke dingen met elkaar. De feestcommissie organiseert geregeld onze vhp-uitjes met vaak een sportief element, en daarna lekker eten.

We geven de voorkeur aan reizen met openbaar vervoer en verstrekken daarom een persoonlijke OV Business Card. Als je naar een afgelegen gebied moet reizen, of als je daar vandaan komt, dan kun je gebruik maken van de bedrijfsauto of vergoeden we je reiskosten voor gebruik van je eigen auto.

Wat betreft de werkomgeving: hoewel we verwachten dat je als junior een paar dagen per week op kantoor bent om je kennis te verbreden met behulp van je mentor en collega’s, mag je verder zelf bepalen waar je werkt.

Wil je graag bij ons werken?

Mail dan je motivatie met CV uiterlijk 27 mei naar tanjahubert@vhp.nl. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan, dan verkennen we hoe wij elkaar kunnen aanvullen en versterken.

Heb je nog aanvullende vragen over de vacature, bel dan even met Dorinde Brands op 06 4532 8790 of Nicolien de Langen op 06 4523 1462.

0