Senior Consultant Human Performance
32 – 40 uur

Wij zijn op zoek naar een ondernemende senior consultant die ons team komt versterken!

Ben jij een ervaren consultant met een groot netwerk, beschik je over goede acquisitievaardigheden en over brede kennis op het gebied van human factors, mentale werkbelasting, organisatieverandering,  samenwerking en/of gedragsbeïnvloeding? En wil jij graag jouw kennis inzetten om mensen, teams en organisaties beter te laten presteren? Dan ben jij de senior consultant die we zoeken!

De functie

Als senior consultant human performance werk je zowel zelfstandig als in projectteams aan opdrachten voor onze klanten. Denk hierbij aan thema’s rondom teamontwikkeling, procesoptimalisatie, fysieke en mentale belasting, duurzame inzetbaarheid, gedragsverandering, bevorderen persoonlijk leiderschap en hybride werken. Jij bent expert op jouw vakgebied en werkt aan het in beweging zetten van mensen bij complexe veranderingen en vernieuwing.

Relatiebeheer en acquisitie zijn belangrijke aspecten van jouw functie. Je onderhoudt je eigen netwerk en fungeert als key account manager bij meerdere grotere accounts. Als senior consultant ben je de ideale sparringpartner van het management en/of de directie van onze klanten. Op dit podium creëer je kansen en projecten voor jezelf én voor je collega’s.

In projecten breng je jouw eigen expertise in en vervul je vaak de rol van projectleider. Ook begeleid je junioren in hun ontwikkeling door ze te coachen en op te nemen in het projectteam.

Benieuwd wat we doen?

Zomaar een greep uit onze projecten:

  • Het binnen de mogelijkheden van de mens inrichten van werkprocessen en omgevingen voor het op afstand besturen van bruggen, sluizen, industriële processen en water(beheers)systemen.
  • Ontwerpen van ruimtes binnen ziekenhuizen, gemeentehuizen en kantooromgevingen, zodat mensen daar optimaal kunnen werken. Het begeleiden van deze veranderingen hoort daar ook bij.
  • Ontwerpen van (bedrijfsspecifieke) softwaresystemen en toetsen en ontwerpen van gebruiksvriendelijke software interfaces.
  • Begeleiden van bedrijven bij organisatievraagstukken zoals het hybride werken, van visie-ontwikkeling tot implementatie.
  • Gedrags- en cultuurveranderingstrajecten inclusief leiderschapsontwikkeling van management en teamleiders

Wat we vragen

Je hebt een afgeronde universitaire studie. Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring, bij voorkeur als consultant, en hebt affiniteit met verandermanagement. Je beschikt over goede advies- en communicatievaardigheden, waarbij je de verbinding kunt maken tussen het hogere management, het middenkader en de werkvloer. Je bent succesvol op het gebied van relatiebeheer en acquisitie en beschikt over een relevant netwerk.

Wat we bieden

Naast leuke collega’s, mooie klanten en natuurlijk een goed salaris, bieden we je een boeiende en veelzijdige baan als consultant en trusted advisor van onze klanten. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, om te ondernemen en je persoonlijk te ontwikkelen.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden die jouw ondernemerschap stimuleren. We hebben een fijn team en hechten veel waarde aan samenwerken. Door regelmatig bedrijfsuitjes te organiseren werken we ook aan onze eigen teamflow!

En niet onbelangrijk: deze functie kan per direct ingaan.

Interesse?

Sta je na het lezen van deze vacature te popelen om bij ons te komen werken? Mail dan je motivatie met CV naar tanjahubert@vhp.nl

Heb je nog vragen? Dan kun je bellen met Peter van Scheijndel (directeur) via +31 6 2652 2698

0