Senior Consultant Smart Industry
32 – 40 uur

Senior Consultant Smart Industry
32 – 40 uur

Ben jij een ervaren consultant die de industrie goed kent? Volg je de laatste technologische ontwikkelingen hierin? En heb je een bedrijfsmatige en technische achtergrond? Dan hebben we een interessante baan voor je.

De functie

Als  senior adviseur met een academische achtergrond werk  je  in projectteams en zelfstandig aan opdrachten voor klanten.  Je verricht werkzaamheden op het gebied van advies, coaching, ontwerp en design in projecten in de industrie. Projecten waaraan we werken zijn bijvoorbeeld:

 • Goed inrichten van zwaar werk, zodat mensen duurzaam inzetbaar blijven
 • Organisatie- en teamontwikkeling voor een optimale samenwerking
 • Ontwerpen van werkplekken, productielijnen en meld- en controlekamers
 • Ontwerpen van (bedrijfsspecifieke) softwaresystemen en big data toepassingen
 • Op afstand besturen van industriële processen
 • Lean (Six Sigma) trajecten

Wat we bieden

Je komt werken bij een mooi adviesbureau dat werk ontwerpt. Al 25 jaar. Werk waarin mensen uitblinken. Werk dat mensen inspireert. En werk dat mensen gelukkig maakt. In een steeds veranderende omgeving maken wij mensen het hart van de toekomst.

Het Smart Industry team werkt hieraan met zeven consultants. Totaal zijn we met 24 professionals: ergonomen, industrieel ontwerpers, psychologen, organisatieadviseurs en gedragsveranderaars. We voelen ons uitgedaagd door lastige vraagstukken. Praktische oplossingen ontwikkelen we door onderzoek, advisering en creatief ontwerpen. We hechten veel waarde aan samenwerken en gezelligheid in ons fijne team. Regelmatig zijn er leuke uitjes.

We bieden je een boeiende en veelzijdige baan als adviseur en trusted advisor van onze klanten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben goede arbeidsvoorwaarden die jouw ondernemerschap stimuleren. Je werkt zowel vanuit ons kantoor in Den Haag als vanuit huis. De functie kan per direct ingaan.

Wat we vragen

 • Afgeronde universitaire studie (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, industrieel ontwerpen of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de industrie, bij voorkeur in senior management of consultancy, met aantoonbare affiniteit met verandermanagement;
 • Je beschikt over goede advies- en communicatievaardigheden, waarbij je verbinding maakt tussen het hoger management, het middenkader en de werkvloer;
 • Je bent succesvol op het gebied van relatiebeheer en acquisitie;
 • Je beschikt over een aantoonbaar relevant netwerk;
 • Je hebt impact op de omgeving waarin je werkt;
 • Je bent proactief en flexibel.

Geïnteresseerd?

Ben jij overtuigd van deze functie én van vhp human performance? Dan is de beurt aan jou en nodigen wij je graag uit te reageren. Je kunt je CV en motivatie mailen naar tanjahubert@vhp.nl.

Voor vragen over de functie en procedure kun je bellen met Peter van Scheijndel (directeur) via +31 6 2652 2698 of Jeanine Frunt (senior consultant) via +31 6 1700 2530.

De gegevens in je CV worden door vhp getoetst en aangevuld met informatie verkregen uit een websearch en zakelijke social media (LinkedIn). Jouw privacy is belangrijk voor ons. Gegevens uit de persoonlijke levenssfeer van de websearch worden niet meegenomen in de sollicitatie.

0