Senior Consultant Smart Public
32 – 40 uur

Senior Consultant Smart Public
32 – 40 uur

Beschik jij over brede human factors kennis op het gebied van mentale werkbelasting, samenwerking, besluitvorming en inrichting van werkprocessen? Heb jij ervaring met werken voor overheidsorganisaties? En vind jij het leuk om in een multidisciplinair team te werken? Wij zijn op zoek naar een ondernemende senior consultant die ons team Smart Public komt versterken!

De functie

Als senior consultant werk je in projectteams en zelfstandig aan opdrachten voor onze klanten.  Wij richten ons op  mensen die werken  in complexe omgevingen waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt. Voorbeelden van projecten die wij doen zijn:

  • Het ontwerpen of herinrichten van meldkamers, verkeerscentrales en balies.
  • Het veilig en effectief op afstand bedienen van industriële processen, bruggen en water(beheers)systemen.
  • Het verbeteren van de samenwerking tussen mensen, teams en organisaties.
  • Het meten van mentale werkbelasting en ontwerpen van betere werkprocessen.
  • Het vergroten van veiligheid en voorkomen van incidenten door betere training van operators die camerabeelden bekijken.

Wat we bieden

Een mooie en veelzijdige baan als adviseur van onze klanten. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, om te ondernemen en je persoonlijk te ontwikkelen. We hebben goede arbeidsvoorwaarden die jouw ondernemerschap stimuleren. Je werkt zowel vanuit ons kantoor in Den Haag als vanuit huis. We hebben een fijn team en hechten veel waarde aan samenwerken. Er worden regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd. De functie kan desgewenst per direct ingaan.

Je komt werken bij een mooi adviesbureau dat werk ontwerpt. Al 25 jaar. Werk waarin mensen uitblinken. Werk dat mensen inspireert. En werk dat mensen gelukkig maakt. In een steeds veranderende omgeving maken wij mensen het hart van de toekomst.

Het Smart Public team werkt hieraan met zes consultants. In totaal zijn we met 24 professionals: ergonomen, industrieel ontwerpers, psychologen, organisatieadviseurs en gedragsveranderaars. We voelen ons uitgedaagd door lastige vraagstukken. Praktische oplossingen ontwikkelen we door onderzoek, advisering en creatief ontwerpen. We hebben een fijn team en hechten veel waarde aan samenwerken. Er worden regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.

We bieden je een boeiende en veelzijdige baan als consultant en trusted advisor van onze klanten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben goede arbeidsvoorwaarden die jouw ondernemerschap stimuleren. Je werkt zowel vanuit ons kantoor in Den Haag als vanuit huis. De functie kan per direct ingaan.

Wat we vragen

Je hebt een afgeronde universitaire studie, bij voorkeur cognitieve psychologie, arbeids- en organisatiepsychologie, veiligheidskunde of industrieel ontwerpen. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur als consultant, en hebt affiniteit met verandermanagement. Je beschikt over goede advies- en communicatievaardigheden waarbij je de verbinding kunt maken tussen het hogere management, het middenkader en de werkvloer. Je bent succesvol op het gebied van relatiebeheer en acquisitie en beschikt over een relevant netwerk.

Belangstelling voor deze vacature?

Solliciteer dan door je motivatie en CV te mailen naar tanjahubert@vhp.nl. Voor vragen over de functie en procedure kun je bellen met Peter van Scheijndel (directeur) via +31 6 2652 2698 of Guido te Brake (business consultant) via +31 6 3038 2542.

De gegevens van het CV worden door vhp getoetst en aangevuld met informatie verkregen uit een websearch en zakelijke social media (LinkedIn). Jouw privacy is belangrijk voor ons. Gegevens uit de persoonlijke levenssfeer van de websearch worden niet meegenomen in de sollicitatie.

0