Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Gratis rondetafelbijeenkomst ‘Van werkdruk naar werkplezier’

27 november 2018 @ 12:00 - 17:00

Werkdruk is momenteel het grootste beroepsrisico in Nederland. Niet voor niets staat werkdruk bij veel organisaties hoog op de agenda! Zo ook bij veel van onze klanten.

Regelmatig brengt vhp human performance bij verschillende organisaties de werkdruk in kaart. Hieruit komen vaak vergelijkbare uitdagingen en knelpunten naar voren. Bij het aanpakken van deze uitdagingen en knelpunten om daarmee de werkdruk te verminderen, past vhp een succesvolle aanpak toe bij haar klanten. Deze delen we graag met u.

Daarom organiseert vhp op dinsdag 27 november 2018 een rondetafelbijeenkomst over werkdruk. Graag nodigen we managers, HR medewerkers, leidinggevenden of uw arbo professionals uit voor wie werkdruk een belangrijk thema is dat aandacht behoeft. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Heeft u ook zin om erbij te zijn? Er zijn nog maar een paar plekken vrij! Inschrijven kan via onderstaande aanmeldbutton tot vrijdag 16 november.

We zien ernaar uit u dinsdag 27 november te ontmoeten. Ook uw collega’s zijn van harte welkom! Wij vragen u wel om iedere deelnemer apart aan te laten melden.

 

Voorlopig programma

Ontvangst
Van 12.00-13.00 uur is er een inloop met lunch en een rondleiding door het depot van PostNL te Amersfoort

Welkom
Rond 13.00 starten we de rondetafelbijeenkomst

Aandacht voor werkdruk
We starten met de vraag wat maakt dat werkdruk een belangrijk thema voor u is. Deelnemers delen ervaringen en dilemma’s met elkaar.

Expertsessie met lessons learned
vhp presenteert aan de hand van een praktijkcase en ons Werkdrukmodel© een succesvolle aanpak om werkdruk te verminderen. Het succesvol betrekken van medewerkers staat hierbij centraal.

Praktisch aan de slag
U past met elkaar de opgedane inzichten toe om een succesvolle aanpak op te stellen en werkdruk te verminderen. Uiteraard staat het delen van ervaringen en best practices centraal. Daarom brengen we u in contact met andere organisaties. Met de inzet van uw expertise wordt deze middag een groot succes!

Wrap-up
De opbrengst van vandaag wordt vastgesteld.

 

Details

Wat:

Rondetafelbijeenkomst Van werkdruk naar werkplezier

Voor wie:

Iedereen voor wie werkdruk een belangrijk thema is. Dit zijn bijvoorbeeld managers, HR medewerkers, leidinggevenden of arboprofessionals in uw organisatie.

Wanneer:

Dinsdagmiddag 27 november van 12:00 tot ca. 16:30 uur

Waar:

PostNL
De Windturbine 8
3815 KN Amersfoort

Kosten:

Deelname is gratis; bij late afmelding worden onkosten in rekening gebracht

Inschrijfdeadline: Vrijdag 16 november

  Gegevens

  Datum:
  27 november 2018
  Tijd:
  12:00 - 17:00
  Evenement Categorie:
  0
  Teamflow bevordert de samenwerking en zorgt ervoor dat u het beste uit uw team haalt.