Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Beter Samenwerken in de zorg met inFlow

3 juni 2021 @ 09:00 - 11:00

Team roeiers

Beter presteren door teamflow

Om als zorgorganisatie goed te presteren heb je geweldige teams nodig. Een geweldig team is echter geen vanzelfsprekendheid. Er zijn diverse oorzaken waardoor teams niet presteren zoals iedereen dat graag zou willen.
We zien in de praktijk bijvoorbeeld dat de samenwerking hapert doordat het maken van onderlinge afspraken en elkaar daarop aanspreken soms lastig is. We zien dat eilandvorming of hiërarchie in de weg zit of dat wederzijdse verwachtingen onvoldoende duidelijk zijn en tot teleurstelling leiden.

In een tijd waarin de druk op collega’s groot is, patiënten veeleisend zijn en de flexibiliteit van je organisatie op de proef wordt gesteld, ben je gebaat bij geweldige teams die goed communiceren en samenwerken. Binnen zorgorganisaties en ziekenhuizen in het bijzonder draait het namelijk niet alleen om structuren en werkprocessen, maar vooral om mensen die effectief en efficiënt samenwerken. Wij zien de mens daarin als cruciale succesfactor.

Samenwerken inFlow

Een geweldig team kenmerkt zich door samenwerking “in flow”. Alles gaat als het ware vanzelf. Doelen worden gehaald, alle neuzen staan dezelfde kant op, iedereen weet elkaar te vinden en er is geen gedoe.

Om je te helpen dit ook in jouw omgeving te realiseren, organiseert vhp human performance een webinar “Beter samenwerken inFlow” op donderdag 3 juni van 9-11 uur.

Het programma is gericht op leidinggevenden, operationeel managers, opleidingsadviseurs en HR managers die zich met team- en organisatieontwikkeling en cultuurveranderingen bezighouden. We delen graag onze kennis om je te inspireren en te laten zien hoe je inFlow beter kunt samenwerken en veranderingen duurzaam kunt realiseren.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan via onderstaande aanmeldknop!
Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar zodat we genoeg ruimte kunnen bieden voor vragen en eigen cases.

Praktisch

Wat:

Beter Samenwerken inFlow

Voor wie:

Leidinggevenden, Operationeel Managers, Opleidingsadviseurs en HR-managers die zich met team- en organisatieontwikkeling en cultuurveranderingen bezighouden.
Wanneer:

Donderdag 3 juni van 09.00-11.00 uur.

Waar:

Online via Teams

Aanmelden:

Gegevens

Datum:
3 juni 2021
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
0
Team roeiers