Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Beter Samenwerken inFlow

18 november 2020 - 25 november 2020

Team roeiers

Beter presteren door teamflow

Om als organisatie goed te presteren, heb je geweldige teams nodig. Dit is geen vanzelfsprekendheid; er is nog wel eens gedoe, waardoor teams niet optimaal kunnen presteren.  Een haperende samenwerking, eilandvorming en onduidelijkheid over de wederzijdse verwachtingen zijn herkenbare verschijnselen. In een tijd waarin klanten veeleisend zijn en de flexibiliteit van je organisatie op de proef wordt gesteld, ben je gebaat bij geweldige teams die goed communiceren en samenwerken. Binnen organisaties draait het niet alleen om structuren en werkprocessen, maar vooral om mensen en samenwerken.

Samenwerken inFlow

Een geweldig team kenmerkt zich door samen te werken in flow. Alles gaat als het ware vanzelf. Alle neuzen staan dezelfde kant op, iedereen weet elkaar te vinden en er is geen gedoe. Om je te helpen dit te realiseren, organiseert vhp human performance de webinar “Beter Samenwerken inFlow”. We delen graag onze kennis om je te inspireren en te laten zien hoe je in flow beter kunt samenwerken en veranderingen duurzaam kunt realiseren.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan! Er zijn slechts 25 plekken per webinar beschikbaar omdat we willen dat iedereen er zoveel mogelijk uit kan halen.

Graag tot dan!

Vriendelijke groet van het inFlow team,
Dorinde Brands, Robert-Jan Hesselink, Jeanine Frunt en Esmée van Kampen

 

Praktisch

Wat:

Beter Samenwerken inFlow

Voor wie:

Leidinggevenden, Operationeel Managers, Opleidingsadviseurs en HR-managers die zich met team- en organisatieontwikkeling en cultuurveranderingen bezighouden.
Wanneer:

Woensdag 18 & 25 november van 11.00-12.30 uur.

Waar:

Online via Teams

Aanmelden:

Vanwege de grote belangstelling is de inschrijving stopgezet. U kunt zich dus niet meer aanmelden. Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige evenementen over inFlow? Stuur dan een mail naar Ellen Roos.

Gegevens

Begin:
18 november 2020
Einde:
25 november 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
0
Team roeiers