Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het grootste Control Room Event van de Benelux

20 september 2022 - 29 september 2022

Controle kamer

De firma Inter uit Duiven, leverancier van audiovisuele oplossingen voor meld- en controlekamers, organiseert in september weer een control room event (Control Room Event)

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien. Tijdens het komende evenement ligt de nadruk op procesoptimalisatie, informatie gestuurd optreden en de veranderende rol van de operator. Het seminarprogramma bestaat uit sprekers die een kijkje geven in de toekomst. Deze editie bevat daarnaast een aantal workshops met de nieuwste oplossingen uit de markt.

Namens vhp human performance zullen Jan Legters en Karlien Berghman acte de présence geven.  Zij nemen je mee in de wereld van de Smart Industry.

Karlien bespreekt in haar presentatie de risico’s van het bedienen van meer processen door minder operators. Hoe krijgen we de controlekamer weer terug als procesbevorderaar?

Jan richt zich op het hybride werken in de Meld- en Controlekamer. Een fenomeen dat inmiddels heel normaal is geworden in kantooromgevingen, maar kan het ook in een meld- en controlekameromgeving? En zo ja, hoe?

Wanneer is het event?

Dit jaar is Control Room Event op 20-21-22 en 27-28-29 september 2022.

Inschrijven

Wil je erbij zijn? schrijf je dan in via de site van het congres https://controlroomevent.nl/registreren/

We hopen je te mogen verwelkomen bij een van onze presentaties!

 

Gegevens

Begin:
20 september 2022
Einde:
29 september 2022
Site:
www.vhp.nl/evenementen
0
Doos tillen