Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de RI&E – Aanpakken van fysieke belasting: doen wat werkt!

20 juni 2022 @ 08:00 - 25 juni 2022 @ 17:00

Al jaren is de uitval veroorzaakt door fysieke klachten onveranderd hoog, vooral in de agrarische sector, transport en logistiek, bouw, industrie en gezondheidszorg komt fysieke belasting veel voor. Fysieke belasting is een thema waarvoor verdiepend onderzoek nodig is als daar aanleiding toe is.

In de week van 20-25 juni is het de landelijke Week van de RI&E. In deze week wordt extra stilgestaan bij het belang van het kennen van je bedrijfsrisico’s. Dit is belangrijk ten behoeve van de continuïteit van de processen in je bedrijf, het voorkomen van ongevallen en uitval door veiligheids- en gezondheidsincidenten.

Hoe ga je aan de slag met fysieke belasting in jouw bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat het onderwerp op de agenda komt en blijft? Vanuit vhp organiseren wij een gratis webinar waarin we antwoord geven op al jouw vragen. Dit webinar wordt gefaciliteerd door het ministerie SZW in het Programma Preventie Beroepsziekten. Geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan en hoor als eerste de datum van dit webinar. Onder de eerste 20 aanmeldingen verloten we een gratis quickscan. Eén van onze experts komt bij u op bezoek om in een halve dag de hotspots binnen jouw bedrijf in kaart te brengen.

Gegevens

Begin:
20 juni 2022 @ 08:00
Einde:
25 juni 2022 @ 17:00
0
Oegema transport vrachtwagen