Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vitale medewerkers in transport en logistiek: Oegema Transport vertelt!

13 oktober 2022 @ 11:00 - 12:00

Oegema transport vrachtwagen

Gastsprekers: Oegema Transport en sectororganisatie STL

Medewerkers zijn schaars! Hoe houden we ze zo lang mogelijk fit en vitaal aan het werk? Zo zitten chauffeurs zitten een groot deel van de dag en de mogelijkheden om langdurig zitten te onderbreken zijn beperkt. Ook planners brengen hun dag veelal zittend achter hun bureau door en nemen doorgaans weinig ruimte om dit te onderbreken. Terwijl langdurig zitten veel gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Hoe motiveer je medewerkers in transport en logistiek om meer te bewegen tijdens een werkdag en hoe zorg je dat ze duurzaam inzetbaar blijven? Deze vragen staan centraal tijdens dit webinar dat samen met vhp human performance, Oegema en STL is ontwikkeld.

Het webinar Vitale medewerkers in transport en logistiek: Oegema Transport vertelt! is op 13 oktober van 11:00- 12:00 uur. Oegema transport vertelt op welke wijze zij invulling geven aan meer bewegen en een gezondere levensstijl binnen hun bedrijf. Sector organisatie STL vertelt over duurzame inzetbaarheid bij chauffeurs en een aanpak daarvan.

Reserveer deze datum en tijd in je agenda. Het belooft een mooi en interactief programma te worden, een best practice in transport en logistiek!

Gegevens

Datum:
13 oktober 2022
Tijd:
11:00 - 12:00

Locatie

Online
0
Doos tillen