in Nieuws, Smart Health, Smart Industry, Smart Public

In ons werk raken wij telkens opnieuw geïnspireerd door het begeleiden van verandertrajecten op het gebied van samenwerken. Op 11 juni hebben we daarom tijdens onze workshop ‘Beter samenwerken door teamflow’ met veel plezier onze kennis, aanpak en ervaringen gedeeld om de deelnemers te inspireren en te stimuleren dat zij veranderingen duurzaam kunnen realiseren.

Quotes van onze deelnemers:

“Een leuke leerzame workshop, interactief, concreet en resultaatgericht.”
“De cirkel van teamflow biedt vanuit de theorie mooie praktische handvatten om te bouwen met je team.”
“De werkvormen in de workshop nodigden uit om met elkaar in gesprek te gaan.”
“Omdat de vraagstukken universeel waren was de diversiteit in achtergrond van de deelnemers inspirerend.”

Workshop

De workshop bestaat uit drie delen:

  1. Versnellen:
    Samen met deelnemers uit de industrie, zorg, en publieke sector zijn we de workshop op hoog tempo begonnen. We zijn aan de hand van praktische casuïstiek van de deelnemers aan de slag gegaan met de ingrediënten van optimale samenwerking en teamflow. In een korte tijd werden er veel ervaringen uitgewisseld.
  2. Vertragen:
    Hierna zijn we gaan uitzoomen om te onderzoeken waarom het team, waarvan je deel uitmaakt en/of leiding geeft, niet lekker draait. Met behulp van prikkelende opdrachten kwamen de deelnemers zelf met antwoorden op de vragen welke zij bij aanvang voor zichzelf hadden genoteerd. Weerstanden, belemmeringen en ongemakken die vóór de workshop werden ervaren kwamen daarmee in een ander daglicht te staan.
  3. Spitsvrij buffet & borrel:
    Na afloop hebben we onder genot van een hapje en een drankje gezellig kunnen netwerken en napraten over de workshop en de kansen die gezien werden. Om vervolgens na de spits naar huis te kunnen gaan.

Wij hebben genoten van de openheid en bevlogenheid van alle deelnemers en kijken uit naar de volgende workshop!

Wil jij ook praktische handvatten om te bouwen aan een topteam?

Kom dan naar onze gratis workshop ‘Beter samenwerken door teamflow’ op donderdag 10 oktober.

Wegens grote belangstelling en de hoge waardering van onze deelnemers organiseren we deze workshop met veel plezier nog een tweede keer. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via onderstaande button:

 

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Jeanine Frunt

0