in Nieuws

Covid werkte als katalysator voor hybride werken: een flexibele werkstijl die werknemers de mogelijkheid biedt om vanuit verschillende plaatsen te werken: thuis, kantoor, in de trein, in een café. Maar hoe krijg je mensen weer naar kantoor als ze genieten van de vrijheid en autonomie van thuiswerken? Dat is de vraag waar veel bedrijven mee worstelen.

Lees het artikel van onze directeur Peter van Scheijndel in het FD, waarin hij zijn visie geeft op hybride werken. En ontdek hoe bedrijven deze complexe vraagstukken aanpakken met de hulp van vhp human performance.

vhp human performance helpt bedrijven om de bedrijfscultuur te behouden in deze hybride wereld. Productiviteit blijft vaak hoog, maar het ontbreekt soms aan creativiteit en innovatie die ontstaan bij informele ontmoetingen. Met onze ruime kennis en ervaring en ons unieke team van experts werken wij samen met de klant om oplossingen te bieden die de organisatiecultuur versterken. Zonder de voordelen van hybride werken te verliezen! We zien namelijk zelf ook de fysieke en mentale uitdagingen van thuiswerken, en we moedigen organisaties aan om deze serieus te nemen.

0
Onze werkenden willen nog langer mee