Smart Health

Betere prestaties door de juiste mentale en fysieke belasting

Werken in de zorg kan zwaar zijn, zowel mentaal als fysiek. Van zorgmedewerkers wordt steeds meer verwacht. Cliënten en patiënten zijn mondiger en eisen meer aandacht. Het draait om efficiënter werken en het voldoen aan administratieve verplichtingen. En om goed afstemmen met collega’s en andere afdelingen. Er wordt gewerkt volgens opgelegde standaarden. Dit vraagt veel van medewerkers en de organisatie. Het effect is vaak te zien in scherpe deadlines, hoge werkdruk en moeizaam samenwerken.

vhp optimaliseert de mentale en fysieke belasting

We zijn experts in vraagstukken over mentale en fysieke belasting. Wij hebben bewezen effectieve methoden ontwikkeld. Ook zijn we auteur van handboeken over fysieke belasting. Al meer dan 20 jaar worden onze kennis en inzichten toegepast in uiteenlopende branches, waaronder de zorg.

Vraagstukken over de arbeidsbelasting starten we met een analyse van uw werkprocessen. We meten taaktijden, mentale en fysieke werkbelasting. Met onze gestandaardiseerde methodes brengen we de werkdruk en fysieke belasting objectief in kaart en geven we specifiek aan wat de aard en ernst van de knelpunten zijn.

Zo weet u precies waar en hoe u de meeste winst kunt behalen. We helpen u met kiezen van verbeteracties die de prestaties verhogen. Als ontwikkelaar en regisseur van verbeterprogramma’s begeleiden we organisaties bij het succesvol implementeren van deze verbeteracties.

Wilt u ook de prestaties verbeteren door een passende mentale en fysieke belasting van medewerkers?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We laten u graag zien hoe u dit kunt bereiken.

Interessant nieuws over Smart Human Performance ontvangen?
Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt max 6x per jaar een update over de laatste ontwikkelingen.

0