in Smart Industry

Bent u druk bezig met een verbetertraject om uw organisatie op een hoger plan te krijgen? Merkt u dat dit in de praktijk makkelijker is gezegd dan gedaan? U wilt bijvoorbeeld de doorlooptijd van een proces verkorten of de talenten van uw medewerkers beter benutten, maar vooralsnog stuit u op weerstand, wordt er onvoldoende tijd en geld vrijgemaakt voor uw project en lukt het het niet om veranderingen te laten beklijven. U weet dat een geslaagd verandertraject uw organisatie veel op kan leveren, maar hoe krijgt u dit nu voor elkaar?

Ronde tafel: Duurzaam Lean

Op dinsdag 5 september organiseren wij samen met LeanDirect een rondetafelbijeenkomst ‘Duurzaam Lean’. Graag nodigen wij u hiervoor uit!

Veel bedrijven in de industrie zijn op de één of andere manier bezig met Lean, een werkwijze gericht op continue verbeteren. Een uitstekend middel om de kracht in de operatie te versterken en de organisatie op een hoger plan te krijgen. Vaak richt Lean zich echter alleen op productie en betere financiële prestaties en wordt de mens niet voldoende centraal gesteld.

Wij geloven dat Lean een integrale benadering vereist, met zowel aandacht voor het verbeteren van het (productie-)proces als aandacht voor de mens. We noemen dit ‘Duurzaam Lean’. Door kennis en kunde over Lean Six Sigma, Human Performance en gedragsverandering te combineren, zorgen LeanDirect en vhp human performance voor deze integrale aanpak.

Tijdens de rondetafelbijeenkomst gaan we met u én andere bedrijven in gesprek over hoe u binnen 6 weken nog meer uit uw verbetertraject kunt halen

Hierbij gebruiken we Lean als middel om de mens het hart van uw organisatie te maken en de prestatie van uw organisatie te optimaliseren. Waardoor u niet langer brandjes blust, maar werkt aan een duurzame oplossing: ‘Smart Work, Happy Flow!”

Dit doet u met ons, maar vooral met elkaar. Om te zorgen dat u geïnspireerd kan raken door best practices van anderen, zorgen wij voor een gemengd gezelschap met verschillende bedrijven. Twee Blackbelts van PostNL hebben zich al aangemeld. PostNL heeft daarnaast haar depot in Amersfoort ter beschikking gesteld, wat betekent dat u na afloop ook nog een rondleiding door het depot van PostNL krijgt! Een uitstekende kans om van een ander bedrijf te leren.

Praktische informatie

Wanneer Dinsdag 5 september
Tijd 16.00 – 19.30 uur
Plaats Amersfoort
Kosten Deelname is gratis
Een lichte maaltijd is inbegrepen
Voor wie Blackbelts, Greenbelts, Operation en maintenance managers + iedereen die geïnteresseerd is in Lean

Wilt u meer informatie over de rondetafelbijeenkomst? Of wilt u direct aanmelden?
Neem contact op met Pim van Dorst.

0