in Smart Public

De mens is en blijft van groot belang voor nautisch verkeersmanagement. Bij NNVO en vhp human performance geloven we dat een goede opleiding van de mensen daarbij essentieel is. Het afgelopen jaar zijn we nieuwe opleidingen gestart en hebben we bestaande aangepast. Daarin besteden we aandacht aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, zoals het ontstaan van nieuwe VTS-functies. Maar we spelen ook in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van human factors.

We richten ons bijvoorbeeld op het verbeteren van de waarneming van de mens. Wat is een goede manier van schouwen? Hoe kun je zo’n manier van schouwen goed aanleren? Over deze en andere onderwerpen gaan we graag met je in gesprek op onze themamiddag ’Een nieuwe opleidingskoers voor nautisch verkeersmanagement’. NNVO, vhp human performance en Simwave hebben hun krachten gebundeld voor een leerzame, inspirerende en energieke themamiddag. Graag nodigen we je uit voor deze bijeenkomst op dinsdag 24 april.

Datum:           Dinsdag 24 april, vanaf 12.00 uur inlooplunch
Locatie:           Simwave, Pesetastraat 7-9, 2991 XT Barendrecht
Tijd:                 12:00 – 17:30 uur
Doelgroep:      Vaarwegbeheerder, opleiders, havenbedrijven, brug- en sluisbeheerders, beleidsmakers, projectleiders, operationele functionarissen, brugontwerpers, engineers en uitvoerders en andere geïnteresseerden

Aanmelden?

U kunt zich gratis aanmelden via deze link.

 

0