in Nieuws, Smart Health

Ziekenhuizen, zorginstellingen en hun omgeving veranderen voortdurend. Dit heeft ook effect op de manier waarop teams samenwerken. Ongeveer 70% van de ingezette veranderingen mislukt deels of helemaal, blijkt uit onderzoek.

Na succesvolle ervaringen in het verleden met onze teamflow workshops organiseren wij opnieuw een gratis workshop om onze relaties te laten ervaren hoe teamflow leidt tot duurzaam veranderen en beter samenwerken. Ditmaal wat specifieker gericht op organisaties die actief zijn in de zorgsector.

Als gewaardeerde vhp-relatie nodigen we je van harte uit. Hieronder vind je meer informatie en kan je je aanmelden.

Je krijgt antwoord op de volgende vragen: 

  • Hoe zorg ik dat ons team een hechte eenheid wordt en in welke gevallen kan ik dat beter niet nastreven? 
  • Hoe neem ik mijn team mee om onze ambitie en doelen te realiseren? 
  • Hoe ga ik om met weerstand bij veranderingen? 
  • Hoe ga ik in mijn team(s) om met werkdruk en werkdrukbeleving? 
  • Hoe creëer ik een sfeer waarin open en constructief gecommuniceerd wordt? 
  • Waar kan ik het beste mee starten om een organisatiecultuur te veranderen? 

Inhoud workshop 

Tijdens de workshop combineren we de theorie met praktische werkvormen en tools. We gaan aan de slag met nuttige inzichten vanuit de positieve psychologie, zoals bevlogenheid en teamflow. Ook kijken we door een systemische bril naar wat zich onder water in teams en bij veranderingen afspeelt. En hoe je kunt omgaan met hardnekkige patronen en lastige situaties. Er is veel gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen aan de hand van je eigen casus. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een filevriendelijk buffet. 

Praktisch

Het programma is gericht op leidinggevenden, operationeel managers, opleidingsadviseurs en HRM managers die zich met organisatieontwikkeling en de dynamiek binnen teams bezighouden.
Een collega meenemen is mogelijk; wel graag elke deelnemer afzonderlijk aanmelden.

De workshop vindt plaats op donderdag 10 september, op een nader te bepalen locatie in het midden van het land. Er zijn in totaal 15 plaatsen beschikbaar. We starten om 16:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur) en eindigen met een lichte maaltijd rond 19:00 uur .

Aanmelden kan HIER!                                                  

Heb je vragen over het programma of anderszins, neem dan contact op met Robert Jan Hesselink via 06-23776057 of mail: robertjanhesselink@vhp.nl. 

 We kijken uit naar je komst! 

0