in Smart Health

Tijdens de ontwikkeling van een medical device is het belangrijk dat het product goed aansluit bij de behoeftes van de markt, inspeelt op de manier van werken én de markt meeneemt in het nieuwe werken. Deze Human Factors inzichten bepalen uiteindelijk de businesscase en vormen de basis voor de user requirements. De requirements worden vervolgens uitgewerkt in een User Experience/Hardware design. Met de VanBerlo expertise als human-centered ontwerpbureau en vhp als expert op het gebied van human factors spelen we hier perfect in op .

Deze unieke samenwerking stelt ons in staat elkaar naadloos aan te vullen bij het ontwikkelen van een User Experience design. Hierdoor leveren we een optimaal eindproduct op dat volledig voldoet aan de behoeftes van de markt en tevens rekening houdt met de werkzaamheden en verwachtingen van de eindgebruiker.

Op zoek naar een uniek samenwerkingsverband op het gebied van User Research, UX / Interaction design, UI/Visual Design en/of ,hardware design? Neem dan contact op met via annechienverkuyl@vhp.nl (06 2278 4017).

0
Rugpijn