in Smart Industry

Hoewel bedrijven investeren in de best beveiligde machines of nieuwe persoonlijke beschermingsmiddelen, vinden er nog steeds ongevallen plaats op de werkvloer. De menselijke factor is vaak de veroorzaker van het ongeval.

Gedrag en cultuur

Wij helpen bedrijven in de industriële sector om ongevallen te voorkomen en gezond en veilig werken op een hoger niveau te brengen. Zo hebben we diverse projecten in de Metalektro sector mogen uitvoeren om dit te realiseren. Daarbij helpen we de bedrijven om een cultuur- en gedragsverandering te bewerkstelligen, waardoor mensen langdurig veilig blijven werken. Vaak verwijzen wij dan ook naar de website van 5xbeter. Zij bieden metaalbedrijven kosteloos handvatten aan om arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkvloer te verbeteren.

Congres 5xbeter

In juni organiseert 5xbeter het congres “Nu ff niet!”. Een mooi moment om aandacht te schenken aan de veiligheid in uw bedrijf. Graag wijzen wij u daarom op dit congres, dat in het teken staat van gedrag en cultuur. “Even snel” mag immers nooit de reden van ongeval zijn.

Wanneer Maandag 26 juni
Tijd 12.00 – 16.00 uur
Plaats Nijkerk
Kosten Deelname is gratis
Voor wie Iedereen die betrokken is bij gezond en veilig werken in een industriële omgeving

Ga naar de 5xbeter website voor alle informatie over programma, workshops en sprekers. Aanmelden voor het 5xbeter Congres kan via deze link. U kunt het Congres integraal bijwonen, maar ook op onderdelen.

Is veilig werken in uw organisatie ook een belangrijk onderwerp? Neem dan gerust contact op met Esmée van Kampen.

 

0
Hoe een RI&E ook leuk kan zijn